Kliko

 1. Standart Tirane, ofrojme Kurse Profesionale te licensuara per Staff Bari dhe Restoranti

  Kurse Profesionale per trajnim stafi Bari dhe Restoranti (kamarier+banakier)...

  Ofrojme kurse profesionale te licensuara per:
  *Kurse Sherbimi Kamarier per Bar dhe Restorant Menyrat dhe teknikat e sherbimit, te nivelit internacional te cilat duhet te njihen nga kamarieret.

  *Kurse per Somelier Njohes i mire i pijeve te ndryshme alkolike dhe joalkolike dhe teknikat e sherbimit sipas niveleve internationale. Perfshire ketu edhe verat
  *Kurse Mixologjie Teknikat e pergatitjes se cocktail-eve te ndryshme aperitiv, digestiv, all day, etj..
  *Kurse per Organizim Eventesh. Organizimi dhe ndertimi i bufeve te pijeve dhe ushqimeve ne evente, menyrat e sherbimit ne evente sipas standarteve internacionale.
  *Kurse per Menaxhim Restoranti dhe Bari. Gjithcka cfare duhet te dije nje drejtues restoranti dhe bari i niveleve internacionale.....

  Gjithashtu sebashku krijojme nje strategji afatgjate per biznesin tuaj...

  Kurset mund te behen te plota dhe te ndara sipas interesit te kursanteve ose te restorantit ose barit i cili eshte interesuar per trajnimin...
  Gjithashtu ofrojme edhe kurse per Recepsion dhe per Menaxher Hoteli
  Pas mbarimit te kursit studentet do te pajisen me certifikaten perkatese.

  Mos i mbani te gjitha pergjegjesite e biznesit mbi vete, por ndajini me ne.... ne menyre qe biznesi te eci perpara dhe ju te fitoni kohen tuaj...

  Per information na kontaktoni:
  Cel. : 0695553598
  email: trajnime@outlook.com
  instagram: @endritgidaja


  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Kamariere.jpg
S: 602
Madhesia: 32.1 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: waiter 1.jpg
S: 603
Madhesia: 71.6 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: restorant 1.jpg
S: 565
Madhesia: 9.9 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: waiter 3.jpg
S: 794
Madhesia: 59.9 KB