Vend i lire pune teknik dhe shites/e per dyqanin ne Tirane

Lutemi- LEXOJENI ME KUJDES DERI NE FUND-Aplikimet qe nuk i permbahen udhezimeve te mesazhit te meposhtem
(listimin e te gjitha informacioneve me ngjyre te kuqe) skualifikohen menjehere.

-Durres Full Time 8 ore ne dite ose part time 4 ore ne dite

Tė interesuarit duhet tė :
A) TE JENE TE SJELLSHEM dhe aftesi shume te mira komunikuese
1) jenė tė moshės 22 - 30 vjec.
2) te kene njohuri te pjeseve hardware dhe aftesi ne testimin dhe zevendesimin e tyre.
3) te kene njohuri te gjuhes Angleze.
4) te kene aftesi ne programimet me OS Windows
Puna eshte sipas orarit:
08:30 - 15:30 (Durres)
Vini re- lutemi paraprakisht dergoni nje CV ne format elektronik ku te perfshihen :
1) mosha
2) vendlindja
3) vendbanimi
4) ekspierencat e meparshme nqs ka, shoqeruar me nr kontakti ose adrese
5) njohurite mbi gjuhet e huaja
6) foto e vogel
7) paga e pretenduar- opsionale
duke specifikuar ne subjektin e mesazhit dhe qytetin e Tiranes per te cilin aplikoni. Ne rast pune te meparshme te jepet nje adrese ose nr kontakti i punedhenesit te meparshem