NGJYRAT E SHTEPISE SUAJ
Firma “EDIL WIN”, e cila per vitin 2008 ka marre eksluzivitetin e shitjes se bojrave te markes “ROMA COLOR” qe konkuron ne treg mbi 30 vjet duke vene ne dispozicion te ndermarjeve shqiptare bojra te cilesise se larte per lyerjen e pallateve , vilave apo shtepive.Ne gamen e cilesive te tyre mbizoteron rezistenca e larte ne kohe ndaj efekteve klimatike e atmosferike,gjithashtu parameter tregues eshte edhe fakti qe keto bojra nuk jane te demshem per shendetin. Ne kategorine e produkteve qe ju ofrojme bejne pjese edhe veshes te mureve me shtresa te holla si dhe te tille qe krijojne reliev, bojra resistente ndaj larjeve,bojra qe lejojne depertueshmerine e ajrit etj.etj.
Kualifikimi i tyre u pergjigjet te gjitha ekzigjencave qe kerkon sot sektori i ndertimit; mbi te gjitha ndermarja “EDIL WIN” ka mbi dhjete vjete qe perdor materjale te “ROMA COLOR” duke realizuar pune me cilesi te larte. Per te marre nje informacion me te plote te skedave teknike te bojrave qe ju ofrojme KLIKO KETU.
Ndersa per te kontaktuar me ne ju veme ne dispozicion:

E mail: edilwin@alice.it
Cell: 0039 3398364235