Albacall

728 START JOB FOREX

 1. Standart Tirane, ofroj vend pune Agjente Udhetimi


  Agjensia "LN TRAVEL & TOURS" kerkon te punesoje Agjente Udhetimi ( FEMER)
  Kriteret qe duhet te plotesoje kandidatja:
  • Arsimi i larte, ( Perparesi ka nese ka mbaruar Fakultetin e gjuheve te huaja Dega Anglisht)
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze (me goje + shkrim). Gjuha e gjermanishtes perben prioritet!
  • Te perdori shume mire paketen MS Office (Word, Excel, etc)
  ,• Te jete e interesuar per te punuar per periudhe kohore jo me pak se nje vit.
  * Te kete experience pune ne agjensi turistike perben prioritet.
  * Te kete njohuri te perdorimit te rrjeteve sociale per shitje online
  .
  Nese jeni te interesuar dhe i permbushni kriteret e mesiperme dergoni CV-te tuaja me FOTO.
  “LN TRAVEL & TOURS”
  Rr. “Vellezerit Manastirli''
  (Prane Ambasades Kineze)Blloku i AmbasadaveTiranė,
  AlbaniaMob. +355 692069991Mob.: +355
  682004352
  E-mail: LNTRAVELTOURS@HOTMAIL.COM
  CV-te do te trajtohen ne konfidencialitet dhe personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste!
  Faleminderit !

  +Apliko