Kush deshiron te perfundoj Universitetin Gjimnazin ose Master si dhe kurse profesionale te ndryshme mund te perfundoj te regjistrohet ne kete periudhe qe ka perfunduar sezoni i ri duke perfituar nga SUPER OFERTA ME CMIME FANTASTIKE ME 1 PAGESE TE PLOTE DHE TE VETME.Per informacione mund te tel ne nr Klub :0685209082 esht nr amc por i kthyer ne Klub. Universitet Privat
Tirane

Cel. : 0685209082