Kerkohet nje vajze ne rolin e asistentes se zyres mosha 22-30 vjec te jete diplomuar ne nje deget e ekonomikut,te zoteroje mire programin office ,te jete e gatshme te udhetoje brenda dhe jashte shqiperise,preferohen pa obligime familjare,te interesuarat te dergojne nje cv me foto ne adresen e meposhtme
ergikonstruksion70@gmail.com