Belle Air Sh.p.k. announces vacancy for Cabin Crew

With our modern fleet and constant improvement of the level of our service, we are seeking for personnel who will meet and exceed our customers’ expectations and deliver exceptional service and hospitality on all Belle Air flights. This is why we put our strong attention in selection and further training of our candidates. Our cabin crew must ensure the safety of our passengers and provide excellence and professionalism while performing ones duties. We offer a dynamic working environment and professional team-work. Our aim is to develop strong cooperation and enthusiasm to manage a demanding working schedule.


Our criteria and qualifications required:
· minimum age 21
· minimum height of 1.6 m
· fluency in English, both verbal and written; fluency in Italian; fluency in another
language is advantage
· high school diploma; university degree is advantage
· non-criminal record
· IT literacy
· no visible tattoos or body piercing while in uniform
· physically fit to meet medical requirements
· ability to swim
· previous experience in customer service is advantage
· strong communication skills
· flexibility and competence in team work
· well developed tolerance and response to stressful situations
· sense of responsibility
· well-groomed appearance

If you are interested in this position please send your CV in English with a photo, noting the position for which you are applying, to: humanresources@flybelleair.com, latest by 14 April 2013. Only the shortlisted candidates will be contacted for an interview.Belle Air Sh.p.k. njofton per vende te lira pune ne pozicionin Stjuart/Stjuardese, Cabin Crew member
Me nje ekuipazh modern dhe permiresimet e vazhdueshme qe ne bejme ne nivelin e sherbimit, kerkojme nje staf, i cili do te permbushe dhe tejkaloje pritshmerite e pasagjereve tane duke dhene nje sherbim dhe mikpritje ekselente ne te gjitha fluturimet e Belle Air. Per kete aresye ne i kushtojme rendesi te madhe perzgjedhjes dhe trainimit te kandidateve. Gjate kryerjes se detyrave te tij, ne kerkojme nga nje Stjuart/Stjuardese te garatoje sigurine e pasagjereve tane si dhe te performoje me profesionalizem dhe exellence. Ne ofrojme nje ambjent pune dinamik dhe nje orientim profesional te punes ne grup. Qellimi yne eshte te zhvillojme bashkepunim te forte dhe entuziazem per te menaxhuar nje skedul pune kerkues.

Kriteret dhe kualifikimet qe kerkohen:

· mosha minimale 21 vjec
· gjatesia minimale 1.60 m
· Anglishte e rrjedhshme, si ne te shkruar dhe ne te folur; Italisht rrjedhshem; njohja e mire e nje gjuhe tjeter eshte avantazh
· diploma e shkolles se mesme; diploma universiteti eshte avantazh
· deshmi penaliteti
· Njohuri ne perdorimin e kompjuterit
· Te mos kete asnje tattoos te dukshme ose piercing, me uniforme veshur
· Te afte fizikisht per te permbushur kerkesat mjekesore
· Te dije not
· Eksperience e meparshme ne sherbimin me klientin eshte avantazh
· Aftesi shume te mira komunikuese
· Te kene fleksibilitet dhe competence ne punen ne grup
· Te kene nje tolerance ne sjellje dhe ti pergjigjen mire situateve stresuese
· Te kene sensing e pergjegjshmerise
· Paraqitje te mire

Nese jeni te interesuar per kete pozicion ju lutem dergoni nje cv ne gjuhen Angleze me foto, duke specifikuar pozicionin e kerkuar tek: humanresources@flybelleair.com. Afati i fundit i dorezimit te cv eshte 14 Prill 2013. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te thirren per nje interviste.