Firma <VELLEZERIT ALIAJ>ju ofron materiale ndertim:
  1. Blloqe betoni 12,15,20x40.
  2. Tuba betoni per kanalizime,puse dhe ura:
  3. duke filluar me diameter 200 deri ne 1200 mm
  4. <me hekur dhe pa hekur>.
  5. Pllaka per shtrim oborre dhe trotuare me forma te ndryshmedhe bordura.
  6. Bandiera per vreshta dhe pemtari nga 2m deri ne 4m.
  7. Soleta me trvaveta.
  8. cimento,zgara,zhavorr rere dhe granil.
Ju ofrojm dhe sherbim transporti.

ADRESA:SHENVLASH DURRES


Cel. : 0682035526