Ne ofrojme nje mundesi te re per te rinjte qe kane vullnet,iniciative per nje eksperience te re,dhe nje mundesi jetese jashte vendit. Ne ofrojme punesim ne Gjermani,Austri dhe Zvicer si :

*Kujdestare femijesh ne nje Familje Gjermane ku dhe Ofrohet nje Rroge baze,sigurimet Shendetesore te paguara,Ushqimi dhe Akomodimi i paguar + Kursi i metejshem ne Gjermani po i paguar nga Familja Gjermane.
Mosha 18-24 Vjec

*Pune Sociale,me nje Rroge baze,Ushqimi dhe Akomodimi falas.
Mosha 18-24 Vjec

Ne ofrojme per cdo Regjistrim deri ne daten 20 Janar 2013
30% Ulje si dhe Kursin e Gjuhes Gjermane Falas.

Na Kontaktoni ne Numrat tane te Cel:
+355665803303
+355665645493
E-mail :gabriele.germany@live.de