Jam ne kerkim te nje Babysitter me orar jo te plote per te mbajtur nje femije 3 vjec ne shtepine e saj disa ore gjate mbasidites dhe ndonjehere per te fjetur.
Personi duhet te kete eksperience ne mbajtien e femijeve pasi femija eshte i lidhur me familjaret dhe e ka pak te veshtire pershtatjen ne ambjente te reja si dhe e interesuara te jete me banim ne Ali Dem ose Tirane e Re.
Te interesuarat te kontaktojne ne nr e celularit:0696779244. Faleminderit.

Cel. : 0696779244