Z GROUP SH.P.K

Ofrojme vend pune me kohe te plote.
Pozicioni I punes:WEB MASTER
Aplikanti duhet te njoh mire programet profesionale.

Kushte te mira pune dhe page e kenaqshme.
Dergo cv-ne me email.
Adresa: Kompleksi “Karl Topia” kati i dyte ( prane zogut te zi).
Celular: vec sms 00355682030707
Telefon. 0035544534987
e-mail zgroup.al@gmail.com