Ofrojme vende pune ne kto kategori: Ne Norvegji

Kerkesa per GeoInxhinier dhe IT Inxhinier, Metalurgji, Nafte , Kybernetik,dhe Gass Inxhinier esht rrit shum se fundmi, nese ka te interesum mundeni me na nis nji CV ne anglisht dhe ne shqip + Diplom kopi.

- Mjeshtra te ndertimtarise, muratore, joiner, pllaka keramikashtrues.
Kandidati duhet te plotson kto kushte:
1- te kene studju ne nji shkoll 2-3-4vjet profesjonale, diploma e shkolles
2- te kene 4vjet experienc ne pune kjo e vertetume me dokument
3- CV ne shqip dhe anglisht
4- referenca prej vendeve te punes
5- atest prej shendetit dhe gjykates
6- te flet gjuhen angleze apo norvegjeze
Krejt ky dokumentacjon te jene i perkthym ne gjuhen angleze dhe duhet te jene i noterizum+ nji dokument prej ministris arsimit qe ju njeh ju mbas mbarimit te shkolles si mjeshtra te specjalizum.

- Inxhiniere Off/onshore, Marine dhe Maritime,CNC,Inxh Ndertimi,kybernetik,konstuksjon,hydro energitik, HVAC, PDMS, pipping.
Per inxhinierat duhet:
1- CV ne shqip dhe anglisht
2- diploma e shkolles
3- referencat prej vendeve te punes
4- Minimum 3-5 vite experienc si inxhinier.
5- Njohes dhe foles i gjuhes angleze.


Kemi nji oferte prej nji firme qe kerkon Inxhinier CNC maskin:

- Minimum 5 years experienc as an indipendent CNC operator.
- Be able to write programs and set up the maschine
- Choose correct measure instruments.
- Be able to read works drawings.
- Speak god English.
- Have experience from Fanuc, Heidenhain, Okuma, or Siemens controls.

Jobb-Nor esht nji kompani e re rekruttimi.

Qka Jobb-Nor ofron:
- Vize pune dhe qendrimi per 1 vit ne Norvegji
- sigurim vendbanimi por qe paguhet prej vet kandidatit
- Garanton qe ju do te trajtoheni dhe paguheni njilloj si shtetasit Norvegjez
- Garanton qe punedhensi do't paguaje te gjitha detyrimet dhe sigurimet per ju , kjo ne baze te krejt rregullave dhe normave te punes te ligjit Norvegjez.
Per info te matutjeshme:
www.jobb-nor.no
klikoni te flamuri shqiptar
tlf: 004797652460
mail: Jobb-Nor@hotmail.com

Cel. : 004797652460