Home Trend, e specializuar ne tregetimin e LETRAVE MURALE e tekstileve PERDE kerkon SHITESE me exsperience ne kete fushe(full time)

Pergjegjesite dhe detyrat

• Planifikon, zhvillon dhe zbaton aktivitetet e shitjes
• Vendos kontakte me kliente te rinj dhe miremban kontaktet me klientet ekzistues.
• Identifikon, vlereson dhe plotėson nevojat e klientėve .
• Negocion marrėveshjet dhe ndėrton marrėdhėnie afatgjata me klientėt
• Ndėrton baza datash pėr klientet
• Qėndron e informuar nė zhvillimin e tregut dhe identifikimin e iniciativave tė reja

Kriteret minimale

Edukimi: Minimumi diploma e shkolles se mesme

Eksperienca: 1 + vite eksperience pune ne shitje , preferohet ne industrine e tekstileve por nuk eshte nje kusht i domosdoshem.Eksperienca ne interier arkitekture eshte avantazh

Aftesite: Aftesi te shkelqyera te komunikimit duke perfshire edhe aftesi nderpersonale, aftesi te mira prezantimi se bashku me aftesi te forta per te krijuar mardhenie.
Njohuri te mira te gjuhes angleze
Mund te dergoni CV ne info@hometrend.al

WWW.HOMETREND.AL