Sallon Bukurie HAIR STYLE B@B ju ofron Kurse Profesionale 1-2-3-5-6 mujore ne:

PARUKERI 3 -6, ESTETIKE 3 -6, NAILS ART /THONJ/1-2

SI DHE KURSE INTENSIVE PER THONJ ME XHEL 1 JAVOR DHE 2 JAVOR.


OFERTA MUJORE ESHTE: 20% ULJE NE VLEFTEN TOTALE TE PAGEES SE GJITHE KURSIT.


Kurset kane filluar dhe Rregjistrimet vazhdojne.

SALLONI GJITHASHTU OFRON EDHE TE GJITHA SHERBIMET NE PARUKERI-ESTETIKE-THONJ -FOTOGRAFIME E FILMIME.

Per sqarime te metejshme paraqituni prane sallonit.


KONTAKTONI: Cel.0692710586

FALEMINDERIT! JU MIREPRESIM!