Zona/Rruga : Komuna e Parisit

Apartamenti ndodhet ne kompleksin KIKA 1, ngjitur me universitetin e New York-ut. Ka ne perdorim mobilje dhe paisje (pjeserisht). Ka 2 ballkone dhe 2 banjo.

Cel. :...