Kompleksi Kristi Shengjin kerkon Ekonomiste me kohe te plote me eksperience pune si dhe te kete njohuri ne programe kompjuteri Bar-Restorant Pune sezonale rroga ne baze te njohurive dhe aftesive dhe...