Z-Z Group kerkon te punesoje operatore ne gjuhen Italiane, Angleze,Gjermane dhe Spanjolle
Mundesi page ne baze te standarteve europiane dhe nje ambjent dinamik pune.

Ofrojme
– Paga deri ne 1000...