Shiko Profilin: Albanian HR Solutions - www.njoftime.com
No More Results
About Albanian HR Solutions
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Albania HR Solutions sh.p.k.
Celular/Mobil:
+355692033404
Adresa:
Rruga e Barrikadave, Vila 158, H.2, K.2, Ap.4, Tirane, Shqiperi
Telefon:
+35544530154
Fax:
+35544530154
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Punesim
Specifikat/Specializimi:
Selektim Personeli kryesisht per poste pune te niveleve te larta (Executive Search); Konsulence dhe Menaxhim BNJ; Konsulence per Zhvillim Profesional; Trajnime, Payrroll, Staf Leasing etj.
Kodi postal:
1000
NIPT:
L41628002H

kartvizita

Edit Value


- Albanian HR Solutions sh.p.k.
- Adresa: Rruga e Barrikadave,Vila 158, H.2, K.2, Ap. 4,Tirane, Shqiperi
- Website: www.ahrs.al
- Tel/fax: +35544530154
Home Page
http://www.ahrs.al
Njoftime
910