Shiko Profilin: SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a - www.njoftime.com
970 HP gjej pronajuaj
No More Results
About SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a
Shteti:
Shqiperi, Kosove, Maqedoni
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a
Adresa:
Blv. Zog I, Nr. 1
Telefon:
+35542233308
Fax:
+35542250220
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Sherbime
Specifikat/Specializimi:
Shoqeri sigurimi jete, jo-jete dhe risigurime.
Kodi postal:
1000

kartvizita

Edit Value

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA
Life and non Life Insurance
Blv. Zog I , Nr 1
Tirana - Albania

Phone: +355 4 2233308
Fax: +355 4 2250220
E-mail: info@uniqa.al
Website: www.sigal.com.al

Home Page
http://www.sigal.com.al
Njoftime
158