Shiko Profilin: TECHPRO - www.njoftime.com
970 HP gjej prona nj
Tab Content
No Recent Activity
About TECHPRO
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
TECHPRO
Celular/Mobil:
+355693322090
Adresa:
Rr.Sami Frasheri, Qendra Olympia
Telefon:
+35544813008
Rubrika/fusha e aktivitetit:
IT
Specifikat/Specializimi:
Sherbime outsourcing dhe offshoring perfshire edhe
ndihmesen per shoqeri te tjera dhe/ose enteve publike
Shqiptare ose jo, ndihmese dhe ndermjetesim ne fushen e
zhvillimeve te softeve, sherbimeve te cyber security, big
data, marketing ne fushen e digital marketing dhe menyrave
tjera te marketingut, veprimtarite e lidhura dhe te ngjashme
me ato renditura me siper, te blej, te shesi, te marri hua,te
japi me qira te mira te tundeshme e te patundeshme dhe cdo
gje tjeter te nevojshme e te vlefshme per realizimin e
drejperdrejte o te terthorte te qellimit te shoqerise.
Kodi postal:
1001
NIPT:
L92126027U
Home Page
http://www.thetechpro.be
Njoftime
9