Shiko Profilin: 2R Konstruksion - www.njoftime.com
Tab Content
No Recent Activity
About 2R Konstruksion
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Durrės
Emri i Subjektit:
2R Konstruksion
Celular/Mobil:
0693242733
Adresa:
Rruga Egnatia nr 14
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Ndertim
Specifikat/Specializimi:
2R Konstruksion eshte nje shoqeri ndertimi qe operon ne zonen Durresit, Tiranes dhe me gjere.
Drejtuesit e kesaj shoqerie kane nje eksperience 20 vjecare ne fushen e ndertimit si brenda dhe jashte vendit. Shoqeria posedon resurse humane ne staf te kualifikuar si dhe potenciale teknologjike qe garantojne plotesisht ofrimin e nje game te gjere sherbimesh sipas parametrave dhe standarteve bashkekohore
Performanca e mbeshtetur ne eficence, perkushtim, seriozitet dhe korrektesi ndaj klientit, ka mundesuar shoqerine te jete kompetitive ne treg duke ofruar nje cilesi te larte sherbimesh shoqeruar me cmimet me konkuruese ne treg.
Aktiviteti i shoqerise eshte perqendruar kryesisht ne punimet e ndertimit te objekteve me destinacion banimi dhe biznesi, rikonstruksionet e godinave (punime te brendshme dhe ne fasade), montimin e impianteve te brendshem si impianti elektrik, hidraulik dhe i kondicionimit.
Gjithashtu 2R Konstruksion ka nje aktivitet shumevjecar ne fushen e punimeve te duraluminit si dyer, dritare, vetrata, grrila, rrjeta, kangjella, tenda, porta xhami, veshje fasade, konstruksione metalike etj.
Sherbimet e ofruara shoqerohen me certifikata garancie, si dhe ne vazhdimesi ofro
NIPT:
L71625501R
Njoftime
1