Shiko Profilin: "Lamcja-L" sh.p.k. - www.njoftime.com
No Recent Activity
About "Lamcja-L" sh.p.k.
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Elbasan
Emri i Subjektit:
"Lamcja-L" sh.p.k.
Celular/Mobil:
00355 54 45823
Adresa:
Lagja "Sul Papri"
Telefon:
0684016632
Specifikat/Specializimi:
Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike te objekeve dhe shtetasve
Njoftime
0