PDA

Trego pamjen e plotė tė : ofroj vende pune


Seiten : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552

 1. AL, Tiranė ofroj vend pune Ag-Business consultant/adviser.
 2. AL, Tiranė ofroj vend pune Menaxher Shitjesh
 3. AL, Tiranė ofroj vend pune AVON Cosmetics
 4. AL, Tiranė ofroj vend pune menaxhim turizmi
 5. AL, Vlorė ofroj vend pune Menaxher marketingu
 6. AL, Tiranė ofroj vend pune asistente,sekretare
 7. AL, Tiranė ofroj vend pune Travel agent
 8. AL, Tiranė ofroj vend pune OPERATORE TELEFONIKE
 9. AL, Tiranė ofroj vend pune banakiere
 10. AL, Tiranė Oferte Pune - National Coordinator (Executive Director)
 11. AL, Tiranė ofroj vend pune AVON Cosmetics
 12. AL, Tiranė ofroj vend pune kamariere
 13. AL, Tiranė ofroj vend pune MANAXHER ZYRE
 14. AL, Tiranė ofroj vend pune per person qe te dije te beje krepera
 15. KS, ofroj vend pune Call Center
 16. AL, Tiranė ofroj vend pune
 17. AL, Tiranė ofroj vend pune kamariere
 18. AL, Tiranė ofroj vend pune si puntore per qender interneti
 19. KS, Prishtinė ofroj vend pune Ekonomiste - Menaxhere
 20. AL, Tiranė ofroj vend pune perkthyese & sekretare
 21. AL, Tiranė ofroj vend pune banakier/e
 22. AL, Tiranė ofroj vend pune Agjente Udhetimi
 23. AL, Tiranė ofroj vend pune eknomiste,
 24. AL, Tiranė ofroj vend pune Agjent/e shitje
 25. AL, Tiranė ofroj vend pune Ekonomist
 26. AL, Tiranė ofroj vend pune Agjent shitjesh
 27. AL, Tiranė ofroj vend pune kamariere
 28. AL, Tiranė ofroj vend pune It
 29. AL, Tiranė ofroj vend pune Ekonomist/Financier
 30. AL, Tiranė ofroj vend pune kamarier
 31. AL, Tiranė ofroj vend pune reklamim dhe shitje artikujsh kozmetik per parukeri
 32. AL, Tiranė ofroj vend pune Banakier/e--kuzhinier/e--kamarier/e
 33. AL, Tiranė ofroj vend pune Koordinator Nacional Per Pjesemarrje dhe Partneritet
 34. AL, Tiranė ofroj vend pune INXHINIER
 35. AL, Tiranė ofroj vend pune Mjek
 36. AL, Tiranė ofroj vend pune recepsioniste(sekretare)
 37. AL, Tiranė ofroj vend pune mjek
 38. AL, Tiranė ofroj vend pune agjent per shitjen dhe/ose shperndarjen e barnave
 39. AL, Durrės ofroj vend pune Agjent Marketingu
 40. AL, Tiranė ofroj vend pune Bar Man
 41. AL, Tiranė ofroj vend pune Administratore
 42. AL, Tiranė ofroj vend pune Inxhiner elektrik dhe perpunuese AUTOCAD-i
 43. AL, Tiranė ofroj vend pune ekonomist finance dhe manaxher shitjesh
 44. AL, Tiranė ofroj vend pune Inxhinjer Mekanik (Transporti), Arketare / Recepsioniste
 45. AL, Tiranė ofroj vend pune Menaxher marketingu
 46. AL, Tiranė ofroj vend pune Punetor plastike
 47. AL, Tiranė ofroj vend pune arketare
 48. AL, Tiranė ofroj vend pune Teknollog ushqimor
 49. AL, Tiranė ofroj vend pune DISTRIBUTOR - AGJENT SHITJE ( nga te gjith rrethet )
 50. AL, Tiranė ofroj vend pune ekonomist(e)