PDA

Trego pamjen e plotė tė : ofroj vende pune


Seiten : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541

 1. AL, Tiranė ofroj vend pune Ingjinjer mekanik
 2. AL, Tiranė kėrkohet marangoz, mbilier, tapicier
 3. AL, Tiranė ofroj banakier/e kamarier / e
 4. AL, Tiranė ofroj vend pune kamarier/e, banakier/e
 5. AL. Tiranė, ofroj vend pune si promovues aktiviteti
 6. AL, Tiranė ofroj vend pune Saldator,axhustator,kovac,Bojaxhi,Teknik i mesem
 7. AL, Tiranė ofroj vend pune Magaziniere
 8. AL, Tiranė ofroj vend pune si punetore rrobaqepsie
 9. AL, Tiranė kėrkohet KOORDINATOR NE DEPARTAMENTIN E BASHKERENDIMIT TE STRATEGJIVE DHE KOORDINIMIT
 10. AL, Tiranė kėrkohet Specialist ne Sektorin e Parashikimit Financiar dhe Menaxhimit te CASH-it
 11. AL, Tiranė kėrkohet Kryeadministrator, Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara ne Ministrine
 12. AL, Tiranė kėrkohet Drejtor ne Drejtorine e Programimit Strategjik ne METE
 13. AL, Tiranė kėrkohet Drejtor ne Drejtorine e Politikave Energjitike ne METE
 14. AL, Tiranė kėrkohet Drejtor i Drejtorise se Sherbimeve te Brendshme, ne Ministrine e Integrimit
 15. AL, Tiranė kėrkohet Specialist ne Sektorin e Financave, Drejtoria e Personelit dhe Sherbimeve Mbeshtetese
 16. AL, Tiranė kerkoj kujdestare per nje grua te semure si dhe mirmbajtese e shtepise
 17. AL, Tiranė kėrkohet inxhinjer hidro
 18. AL, Tiranė ofroj vend pune Sales Manager
 19. AL, Tiranė ofroj vend pune si banakier dhe nd/kuzhiniere
 20. AL, Tiranė ofroj vend pune te ndryshme
 21. AL, Tiranė ofroj vend pune si ekonomiste
 22. AL, Tiranė ofroj vend pune Business assistant
 23. AL, Tiranė ofroj vend pune Lehtesues Burimor
 24. AL, Tiranė ofroj vend pune si sekretare
 25. AL, Tiranė ofroj pune per web dizajner
 26. AL, Tiranė ofroj vend pune ne profesione te ndryshme
 27. AL, Durrės ofroj vend pune Anketues Terreni
 28. AL, Tiranė ofroj vend pune CRC operator
 29. AL, Tiranė ofroj vend pune punonjese agjensie turistike
 30. AL, Tiranė ofroj vend pune per dy shitese ne dyqan Sallamerie
 31. AL, ofroj vend pune te perkohshm/Part -time si analizues tregu
 32. AL, Tiranė ofroj vend pune Trade Development rapresentative
 33. AL, Tiranė, LAB travel & tours kerkon te punesoje agjente turistik
 34. AL, Tiranė kerkohet Menaxher marketingu
 35. AL, Tiranė kėrkoj punonjese/menaxhere
 36. AL, Tiranė, Ambasada Amerikane, kerkon Inspektor Punimesh
 37. AL, Tiranė kėrkohet shitese me eksperience
 38. AL, Tiranė oferta per vende pune te ndryshme
 39. AL, Tiranė Pekomeri sh.p.k. kerkon te punesoje part time nje mirembajtes faqeje web-i
 40. vend vakant si Pergjegjes ne Sektorin e Burimeve Njerezore ne Ministrine e Financave
 41. AL, Berat kėrkoj mjeshter mobiljesh dhe marangoze
 42. AL, Tiranė ofroj vend pune si mesues
 43. AL, Tiranė kėrkohet parukiere dhe sanitare
 44. AL, Tiranė Irisoft kerkojme pedagog komjuteri
 45. AL, Tiranė ofroj vend pune experte kontabel, kontabel te miratuar, financiere te larte
 46. AL, Tiranė ofroj vend pune sekretare
 47. AL, Tiranė ofroj vend pune menaxher/e marketingu
 48. AL, Tiranė ofroj vend pune agjente ne agjensi turistike
 49. AL, Tiranė ofroj vend pune Inspektor per inspektimin dhe kampionimin e mallit ne anije dhe depozita
 50. AL, Durrės Hotel ne Golem kerkon guzhinjer