PDA

Trego pamjen e plotė tė : ofroj vende pune


Seiten : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652

 1. AL, Tiranė ofroj vend pune Menaxher /e shitje dhe Financier /e
 2. Kompania Tirana Software Group
 3. AL, Tiranė ofroj vend pune nė shitjen e drejtpėrdrejtė tė produkteve kozmetike AVON
 4. AL, Shkodėr dhe Lezhe ofroj vend pune Supervizor Rajonal Shitje dhe Punonjes Shitje.
 5. AL, Fier ofroj vend pune Supervizor Rajonal Shitje dhe Punonjes Shitje.
 6. AL, Vlorė ofroj vend pune Supervizor Rajonal Shitje dhe Punonjes Shitje.
 7. AL, Sarandė ofroj vend pune Supervizor Rajonal Shitje dhe Punonjes Shitje (Sarande, Gjirokaster).
 8. AL, Korēė ofroj vend pune Supervizor Rajonal Shitje dhe Punonjes Shitje.
 9. AL, Elbasan ofroj vend pune Supervizor Rajonal Shitje dhe Punonjes Shitje.
 10. AL, Durrės ofroj vend pune Punonjes Shitje.
 11. AL, Tiranė ofroj vend pune operator kompjuteri
 12. AL, Tiranė ofroj vend pune Administrator
 13. AL, Tiranė ofroj vend pune Punetor prodhimi/montimi dritare plastike
 14. AL, Tiranė ofroj vend pune Manaxhere marketingu
 15. AL, Tiranė ofroj vend pune Kaldaist
 16. AL, Tiranė ofroj vend pune agjent turistik
 17. AL, Tiranė ofroj vend pune GUZHINIER
 18. AL, Tiranė ofroj vend pune KAMARIER DASMASH
 19. AL, Tiranė ofroj vend pune agjent turistik
 20. AL, Tiranė ofroj vend pune AVON
 21. AL, Tiranė ofroj vend pune AVON Cosmetics
 22. AL, Tiranė ofroj vend pune Arkitekt
 23. AL, Tiranė ofroj vend pune SEKRETARE/ASISTENTE
 24. AL, Tiranė ofroj vend pune sekretare
 25. AL, Tiranė ofroj vend pune Agjensi Turistike
 26. AL, Tiranė ofroj vend pune MENAXHER MARKETINGU
 27. AL, Tiranė ofroj vend pune shitese ne nje show room per arredim shtepie
 28. AL, Tiranė ofroj vend pune Shites dyqani kompjuterash
 29. AL, Tiranė Punetore ne Supermarketin CONAD
 30. AL, ofroj vend pune banakier kamarier, guzhinier
 31. AL, Tiranė ofroj vend pune EKONOMISTE
 32. AL, Tiranė ofroj vend pune Graphic Design full time
 33. AL, Tiranė ofroj vend pune
 34. AL, Tiranė ofroj vend pune edukatore ose babysiter
 35. AL, Tiranė ofroj vend pune NJE FIRME TURKO - AMERIKANE KERKON!Inxhinjer Ndertimi
 36. AL, Tiranė ofroj vend pune Farmaciste
 37. AL, Tiranė ofroj vend pune Sekretare, Agjent shitjesh
 38. AL, Tiranė ofroj vend pune Shites(M)
 39. AL, Durrės ofroj vend pune operatore kompjuteri
 40. AL, Tiranė ofroj vend pune Specialist informatike
 41. AL, Tiranė ofroj vend pune student ing.elektrike
 42. AL, Tiranė ofroj vend pune 1 Accountant 1 Office Asistant
 43. AL, Tiranė ofroj vend pune Kamarier
 44. AL, Tiranė ofroj vend pune AVON
 45. AL, Tiranė ofroj vend pune Menaxher Marketingu
 46. Ofroj vend pune per SPECIALIST, PUNETOR , Plastike/Duralumini
 47. AL, Tiranė ofroj vend pune Administratore
 48. AL, Tiranė ofroj vend pune pedagoge te gjuheve te huaja
 49. AL, Tiranė ofroj vend pune Bashkepunetor
 50. AL, ofroj vend pune kamarier & banakier