PDA

Trego pamjen e plotė tė : AL, Tiranė ofroj "Sun Stop" Mbrojtje nga rrezet e diellitandry
16.05.2007, 10:34
lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranė

Stop Diellit eshte nje firme me experience mbi 25 vjet ne Amerike dhe Europe. Une bashkepunoj dhe kam nje experience prej tete vjetesh me Kompanine "Sun Stop".Produketet qe ofron firma jane te pershtatshme per fasada te ndryshme te ndertesave, gjithashtu dhe ne te gjitha institucionet ku rrezet ultra violet sjellin deme te ndryshme.
Filmat jane te kalibrave te ndryshme ne nje diapazon pre 42 llojesh. Ne po ju pasqyrojme disa nga keto edhe ne fotot e meposhtme.
Keto filma fillojne nga transparent deri ne 100 % jo transparent dhe jane te miratuara nga Komuniteti Europian.
Perdorimi i tyre eshte shume efikas ndaj mbrojtjes se rrezeve te demshme dhe mbron ne rast te thyerjeve te xhamave.
Ju mirerpesim te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne :
00355 68 27 46873 & email:ismajliastrit@hotmail.com

Me poshte po pasqyrojme me ane te fotove punet tona si jashte edhe brenda vendit.

Tel. : 0682746873

Cel. : 0682746873