• Tirane, shes SHITEN METODA PER MESIMIN ENGLISH 12.000 Leke

Shiten metoda te gjuhes English (te niveleve te ndryshme), perkatesisht:


  1. Essential English per studente te huaj. Metode, qe jep bazen dhe strukturen per mesimin English. Eshte parashikuar kryesisht per te rritur, por, mund te perdoret dhe nga nxenes dhe studente. Permban 3 volume.

Cmimi: 1,800 Leke


  1. Follow Me. Metode e pershtateshme per mesimin English nga fillestare. Permban 4 volume (Shiten 2 sete).

Cmimi: 4,000 Leke (2,000 Leke seti)


  1. Inter change. Metode per mesimin English per komunikim internacional, pergatitur nga Cambridge University Press. Eshte parashikuar per te rritur, nxenes dhe studente te niveleve te ndryshme. Shitet niveli 2. Permban librin e studentit dhe librin e punes.

Cmimi: 2,000 Leke


  1. English in Perspektive. Nje metode innovative per mesimin English, pergatitur nga Oxford University Press. Eshte parashikuar per studente te niveleve te ndryshme. Shitet niveli 1 & 2, qe permban librin e studentit dhe librin e punes, si dhe librin e mesuesit per nivelin 2.

Cmimi: 5,000 Leke

Metodat jane ne gjendje shume te mire, si ne foto (perdorur me kujdes).

Metodat (4) shiten te vecanta ose bashke (12,000 leke)

Mobile/WhatsApp: 068 22 52 147
_________________________________________________________________________________
Cel. : 0035568 22 52 147
 


WhatsApp
Back
Top