• Tirane, shes Kelysha Rottweiler 200 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
Cmimi Euro
200
Kelysha rottweiler ne shitje. Femra-Meshkuj 2 muajsh. Kelyshet kane bere vaksinen e pare dhe jane te pajisur me libreze. Jane te dashur dhe social.IMG_6645.jpeg

Cel. : 0682931452
 


WhatsApp
Back
Top