• Tirane, Shes Kapak Mbylles per Tostier Philips HD2395 1.000 Leke

Ky eshte kapaku mbylles per: Tostier Philips HD2395/00
Nqs eshte thyer mund ta zevendoseni me kete.
Per me shume shifni fotot e tostieres dhe te kapakut, eshte pjesa e siperme qe demtohet zakonisht.
Cmimi 10.000 Leke te Vjetera.


Faleminderit


Emaili im eshte: agroni5000@hotmail.comCel. : 0672534432
 


Contact WhatsApp
Back
Top