• Tirane, shes 200 Euro

Shitet Aparat fotografik Nikon d7000!


Nikon D7000 është një zëvendësim për kamerën shumë të suksesshme Nikon D90. Risia tejkalon paraardhësin e saj dhe i afrohet Nikon D300 profesionist, por prodhuesi ende e klasifikon atë si amator, megjithëse shumë e quajnë gabimisht D7000 gjysmë-profesionale. Për një DSLR amatore moderne të nivelit të lartë, karakteristikat e një "shtatëmijëshe" janë mjaft standarde: një matricë CMOS me një rezolucion prej pak më shumë se 16 megapikselë, modaliteti LiveView, aftësia për të regjistruar video Full HD, shkrepje me 6 korniza. për sekond.
Cel. : +355685264039
 


WhatsApp
Back
Top