• Tirane, jepet me qera garazh Kati -1, 1.085 m² 2.170 Euro (TEODOR KEKO)

Cmimi Euro
2170
Zona/Rruga : TEODOR KEKO

Disponojmë 31 Poste Parkimi,për Qera.
Postet e Parkimit ndodhen tek Rezidenca Future Home, Tiranë.

Informacion mbi Postet e Parkimit:
•Sipërfaqe e një Parkimi : 35 m2
• Niveli: -1
• Çmimi: 2170 €
Organizimi i Brendshëm:
•Ambient I vijëzuar dhe I ndricuar totalisht.

Cilësime të tjera:
• Hyrja me tra elektrik
• Ajrosie natyrale
• Dysheme me rrezine.

Cel. : 069 39 89 740
 


WhatsApp
Back
Top