• Telefon Ip Cordless

Cmimi Euro
175
Telefon IP Cordless (Promocion)

15 500LEK

17 500LEK
-Telefon Kordles plus Baze
- Nje Baze mund te lidhe deri ne 5 telefona Cordless
- Zona e mbulimit deri ne 350 Metra

-LCD me ngjyra 1.8 inç (128x160) me 2 çelësa të butë të Programueshëm
-Suporton deri në 10 llogari SIP dhe 10 linja për celularin,
si dhe konferenca
- 3-drejtimëshe- Pajisur - Push-to-talk përmes një
butoni të rregullueshëm
Audio HD në altoparlantin, celularin dhe folenë e
kufjeve
- Azhornimet e softuerëve dhe firmware-ve në ajër


🚛Transport në gjihe Shqipërine(i perfshire per kete produkt)
💵 Pagesa ne dorezim
Transporti ne Tirane - (24 ore)
Ne rrethe - (72 Ore)


Comsec
www.comsec.al
info@comsec.al
0686038773
Rruga Dritan Hoxha

 


Contact WhatsApp
Back
Top