• Shitje aparatura mjeksore - Scaner Rezon

Në Artemis, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë pajisje mjekësore me cilësi të lartë për profesionistët dhe institucionet të kujdesit shëndetësor në Shqipëri dhe Kosovë.

Sigurojme aprate cilesore si, Scaner, Rezonance Magnetike, Rontegen (RO) Grafi Kompjuterike, Eko Abdominale & Kardiake, EKG, Vegla Kirurgjikale, etj.

Me një gamë të gjerë të pajisjeve të reja dhe të përdorura në dispozicion, ne ofrojmë zgjidhje të përballueshme që plotësojnë nevojat e çdo buxheti.

*Konsultim para Berjes
Sëbashku do të gjejmë alternativën më te pershtatshme për sherbimin tuaj.

*Tansport deri ne destinacion
Ne marrim përsiper dorëzimin e aparatit tuaj deri në destinacionin e kerkuar.

*Montim dhe Konfigurim
Instalimin dhe konfigurimin e aparateve sipas novojave tuaja.

*Asistencë Teknike
Ofrojmë asistence teknik te shpejte duke siguruar vazhdimesine e sherbimit tuaj.

Besojini Artemis si burimin tuaj për pajisje mjekësore të besueshme dhe të përballueshme.

https://artemis.al/
+355 67 206 6620
artemis.medik@gmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top