• SHITEN, OPSIONE APARTAMENTESH 2+1, EKSPOZITA BUILDING, ISH-EKSPOZITA, BULEVARDI MIGJENI, TIRANË

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Ekspozita | Gjykata
Nr dhoma
2+1
Në shitje, Opsione Apartamentesh
Vendndodhja: Bulevardi Migjeni, Ish-Ekspozita, Tiranë

Specifika të pronës:
-Garsoniere- kati 5, me sipërfaqe totale: 46,96 m2.
-Apartament 1+1, Kati 5 banim, me sipërfaqe 89,7 m2.
-Apartament 2+1, Kati 5, me sipërfaqe 169,16 m2.


-Mundësi e mirë investimi.
-Çmimi: 3000 EUR/M2.

TT 907

Për një konsulencë të plotë për pronën në menaxhim, si dhe një vizitë nga afër në rezidencë na kontaktoni!

Cel. : +355685050515
 


WhatsApp
Back
Top