• Shiten divanet si ne foto 3+3+1+1

Cmimi Euro
300
Shiten seti 2 divane + 2 kolluqe (te perdorur)
Divanet hapen dhe shendrohen ne krevat.
Per informacion te metejshem kontaktoni ne numrin e tel te shenuar ne njoftim.

Cel. : 0685906905
 


WhatsApp
Back
Top