• Pajisje estetike

Shiten pajisje estetike:

1. Aparat avulli 2 ne 1 (me led dhe lupe) - 17 900 LEK
2. Sterilizues peshqiresh - 11 900 LEK
3. Sterilizues mjetesh pune - 6 900 LEK
4. Centrifuge me 12 proveza - 16 900 LEK
5. Microdermabrasion - 8 900 LEK

Cmimet e diskutueshme.
+355 69 39 40 890
 


WhatsApp
Back
Top