• Ofroj Kurse Online në Gjuhën Shqipe – Përgatitje për Provimet e Lirimit dhe Maturës Shtetërore

Tirane
Tipi
  1. anglisht
  2. shqip per te huaj
Mësuese e gjuhës shqipe me përvojë të pasur 18-vjeçare në mësimdhënie për klasat 6, 7, 8 dhe 9, e specializuar në zhvillimin e aftësive gjuhësore, përmirësimin e rezultateve akademike, si dhe përgatitjen për Provimet e Lirimit dhe Maturës Shtetërore. Ofroj një qasje të personalizuar mësimore, duke u bazuar në nevojat dhe objektivat specifike të nxënësve, për të siguruar një përvetësim të plotë të materialit mësimor.

Metodat e mia të punës përfshijnë:
  • Shpjegime të detajuara të gramatikës dhe strukturës gjuhësore.
  • Përmirësimin e aftësive të të shkruarit dhe të interpretimit të teksteve.
  • Ushtrime interaktive dhe materiale shtesë për të thelluar njohuritë.
  • Përgatitje intensive dhe strategji për të kaluar me sukses Provimet e Lirimit dhe Maturës Shtetërore.
  • Vlerësime të rregullta për të monitoruar progresin dhe për të identifikuar fushat që kërkojnë më shumë vëmendje.
Mësimi zhvillohet online, duke ju ofruar rehati dhe fleksibilitet nga shtëpia juaj. Çmimet e shërbimit janë si më poshtë:
  • 700-1000 Lekë për 60 minuta.
  • 1000-1500 Lekë për 90 minuta.
  • (Kurse në grup ose individuale)
Të interesuarit mund të më kontaktojnë në numrin e telefonit për detaje të mëtejshme dhe për të planifikuar një orar që i përshtatet më së miri nxënësit.
Jam e përkushtuar për të ndihmuar nxënësit të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe për të zhvilluar një marrëdhënie të shëndetshme me të nxënit e gjuhës shqipe.

Tel: 0686423520
E-mail: esmeraldaralda48@gmail.com

Contact WhatsApp
Back