Ofroj Kurse Online në Gjuhën Shqipe – Përgatitje për Provimet e Lirimit dhe Maturës Shtetërore
- Tirane
- Tipi
-
- anglisht
- shqip per te huaj
Mësuese e gjuhës shqipe me përvojë të pasur 18-vjeçare në mësimdhënie për klasat 6, 7, 8 dhe 9, e specializuar në zhvillimin e aftësive gjuhësore, përmirësimin e rezultateve akademike, si dhe përgatitjen për Provimet e Lirimit dhe Maturës Shtetërore. Ofroj një qasje të personalizuar mësimore, duke u bazuar në nevojat dhe objektivat specifike të nxënësve, për të siguruar një përvetësim të plotë të materialit mësimor.
Metodat e mia të punës përfshijnë:
Jam e përkushtuar për të ndihmuar nxënësit të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe për të zhvilluar një marrëdhënie të shëndetshme me të nxënit e gjuhës shqipe.
Tel: 0686423520
E-mail: esmeraldaralda48@gmail.com
Metodat e mia të punës përfshijnë:
- Shpjegime të detajuara të gramatikës dhe strukturës gjuhësore.
- Përmirësimin e aftësive të të shkruarit dhe të interpretimit të teksteve.
- Ushtrime interaktive dhe materiale shtesë për të thelluar njohuritë.
- Përgatitje intensive dhe strategji për të kaluar me sukses Provimet e Lirimit dhe Maturës Shtetërore.
- Vlerësime të rregullta për të monitoruar progresin dhe për të identifikuar fushat që kërkojnë më shumë vëmendje.
- 700-1000 Lekë për 60 minuta.
- 1000-1500 Lekë për 90 minuta.
- (Kurse në grup ose individuale)
Jam e përkushtuar për të ndihmuar nxënësit të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe për të zhvilluar një marrëdhënie të shëndetshme me të nxënit e gjuhës shqipe.
Tel: 0686423520
E-mail: esmeraldaralda48@gmail.com
Contact WhatsApp