• Kerkohet Shofer per Shperndarje Pako Postare Aksi: Tirane - Shkoder - Anasjelltas !

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Shofer
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkohet Shofer me Makine per Shperndaje Pako Postare ne Aksin: Tirane - Shkoder - Anasjelltas!

Paga baze = 40 Mije Lek (Te Reja) Neto + 20 lek (Te Reja) per cdo pako te Dorezuar.
Pakot qe Ju shperndani jane me pagese ne dorezim dhe me sjellje te mire nxirrni dhe barkshish te kenaqshem. Nese keni eksperience dhe deshire per pune , Page + bonuse + barkshishe ju shkojne mjaftueshem, mbi 70-80 mije lek (Te Reja) ne Muaj.

Punohet Te Hene – te Shtune. Duhet te Jeni me Banim ne Tirane!
Shoferat e Rretheve: Fillojne Brenda ores 5.30 – 07’00 am dhe mbarojne ne oren 15’00 - 18’00 Pm, varet nga ditet !

Kandidati duhet te jete me Banim ne Tirane.
Kandidati duhet te kete eksperinece pune si shofer ne pune te njejte ose te ngjashme.
Preferohet Mosha 25 - 55 Vjec !

Te interesuarit te Dergojne Cv:
Email: info@mrcourier.al
Tel ne: 044503330
Cel. : +355 68 6092933
 


Apply WhatsApp
Back
Top