• Bejme lyerje, patinime etj

Shqiperi
Tipi
  1. Freelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
  1. Bojaxhi
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofrojme sherbime lyerje dhe patinime ne cdo lloj ambjenti. Me cmim te arsyeshem
Per me shume informacion
Kontaktoni ne emailin Bojaxhi0@gmail.com
 


Contact
Back
Top