Apartament 3+1+2 Wc& kuzhinë më vete – Mbrapa Ambasadës Amerikane 750 euro/Muaj
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Location Rruga + Nr.
- Ambasada Amerikane
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 155 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 750 €
Apartament 3+1+2 Wc& kuzhinë më vete – Mbrapa Ambasadës Amerikane/ Shkolla Osman myderizi 155 m² | Super Ambjent me hapsirë të madhe | 750 €
Q5536 B.M
-Në një nga zonat më të kërkuara dhe më të sigurta të Tiranës, mbrapa Ambasadës Amerikane Përballë shkollës osman myderizi
-Jepet me qira një apartament 155 m², tipologji 3+1+2 tualete, ideal për familje ose për ata që kërkojnë hapësirë dhe komoditet si në një shtëpi private.
-Siperfaqe shumë e madhe dhe funksionale -Dhomë ndenjeje e bollshme me dalje në ballkon
-Kuzhinë e veçuar shumë e madhe
-3 dhoma gjumi të mëdha
-2 tualete gjigande
-Dritë natyrale gjatë gjithë ditës ..
Apartamenti ofron qetësi, komoditet dhe akses të menjëhershëm në çdo shërbim të zonës pasi je direkt te Ambasada Amerikane& dhe del te liceu artistik..
Te dhenat e ndarjes:
- 3 dhoma gjumi
- Sallon & kuzhinë më vetë
- 2 tualete
- 2 ballkon
- 1 koridor
-SIP TOTALE:155m2
-SIP Neto:140m2
-KATI: 2
-KATET E PALLATIT: 7
-Pallat i ri 2005
Cmimi: 750 euro/Muaj
Cel. : +355 69 244 8606
Q5536 B.M
-Në një nga zonat më të kërkuara dhe më të sigurta të Tiranës, mbrapa Ambasadës Amerikane Përballë shkollës osman myderizi
-Jepet me qira një apartament 155 m², tipologji 3+1+2 tualete, ideal për familje ose për ata që kërkojnë hapësirë dhe komoditet si në një shtëpi private.
-Siperfaqe shumë e madhe dhe funksionale -Dhomë ndenjeje e bollshme me dalje në ballkon
-Kuzhinë e veçuar shumë e madhe
-3 dhoma gjumi të mëdha
-2 tualete gjigande
-Dritë natyrale gjatë gjithë ditës ..
Apartamenti ofron qetësi, komoditet dhe akses të menjëhershëm në çdo shërbim të zonës pasi je direkt te Ambasada Amerikane& dhe del te liceu artistik..
Te dhenat e ndarjes:
- 3 dhoma gjumi
- Sallon & kuzhinë më vetë
- 2 tualete
- 2 ballkon
- 1 koridor
-SIP TOTALE:155m2
-SIP Neto:140m2
-KATI: 2
-KATET E PALLATIT: 7
-Pallat i ri 2005
Cmimi: 750 euro/Muaj