Afati i fundit për regjistrim në kurset e gjermanishtes
- Lushnje
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
Një nivel gjuhësor brenda pak javësh
Të nderuar lexues,
nëse ju, pjesëtarët e familjes, të afërmit apo të njohurit tuaj janë të interesuar të mësoni gjermanisht në nivelt A1, A2, B1 apo B2, pra si fillestarë, për aplikim profesioni në vendet ku flitet kjo gjuhë ose për studim brenda apo jashtë shtetit, jeni të mirëseardhur. Parapraksht ju njoftojmë se mësimdhëna tek ne zhvillohet në stad evropian. Me mbështetjen tonë të pakufizuar dhe natyrisht plus punën tuaj intensive keni mundësinë që çdo semester të arrini më shumë se një nivel gjuhësor.
Në mbarim të çdo kursi do të jeni gjithsesi në gjendje të merrni edhe provimin e nivelit përkatës, nëse patjetër ju duhet një certifikatë e tillë.
Regjistrimet për semestrin e dimrit duhen dërguar ngaherë gjer në datën 15 nëntor, për semestrin e verës gjer në datën 15 prill. Çdo njoftim që vjen qoftë edhe me një ditë vonesë nuk merret parasysh. Shpresojmë që në këtë suazë të kemi mirëkuptimin tuaj.
Për regjistrim nevojiten këto të dhëna:
emri juaj
mosha
niveli i kursit që doni të frekuentoni
Ju mirëpresim!
Çmimet e kurseve dhe kushti për realizimin e tyre
Sqarim:
- Kurset e ofruara prej nesh zhvillohen vetëm në gjuhën gjermane.
- Tek ne mund të mësojë çdokush gjermanisht, po qe se etapat e kursit ndiqen në mënyrë të rregullt.
- Mosha më e ulët e pjesëmarrësve është 12 vjeç. Për të miturit është i domosdoshëm miratimi prindëror.
- Fotokopjimi i teksteve mësimore për studentët paguhet prej vetë studentëve.
- Audiot përkatëse të lëndës mësimore jepen falas
- Për çdo nivel praktikohet edhe një test model i provimit të gjuhës gjermane.
- Kurset tona ofrohen dy herë në vit: dhjetor-janar / maj-gusht dhe realizohen vetëm atëherë, kur numri i të interesuarve është pesë e lart (shikoni tabelën e mësipërme). Kurse online nuk ofrojmë.
Për regjistrim nevojitet vetëm emri juaj, mosha dhe niveli i kursit që doni të frekuentoni: A1, A2, B1 apo B2. Këto të dhëna duhen dërguar në adresën:
info-gjermanisht-a1-c1@t-online.de
Ju mirëpresim!
Për më hollësisht mund të vizitoni edhe faqen tonë të internetit:
Gjermanisht për të gjithë
Kontakti për regjistrim
Të nderuar lexues,
nëse ju, pjesëtarët e familjes, të afërmit apo të njohurit tuaj janë të interesuar të mësoni gjermanisht në nivelt A1, A2, B1 apo B2, pra si fillestarë, për aplikim profesioni në vendet ku flitet kjo gjuhë ose për studim brenda apo jashtë shtetit, jeni të mirëseardhur. Parapraksht ju njoftojmë se mësimdhëna tek ne zhvillohet në stad evropian. Me mbështetjen tonë të pakufizuar dhe natyrisht plus punën tuaj intensive keni mundësinë që çdo semester të arrini më shumë se një nivel gjuhësor.
Në mbarim të çdo kursi do të jeni gjithsesi në gjendje të merrni edhe provimin e nivelit përkatës, nëse patjetër ju duhet një certifikatë e tillë.
Regjistrimet për semestrin e dimrit duhen dërguar ngaherë gjer në datën 15 nëntor, për semestrin e verës gjer në datën 15 prill. Çdo njoftim që vjen qoftë edhe me një ditë vonesë nuk merret parasysh. Shpresojmë që në këtë suazë të kemi mirëkuptimin tuaj.
Për regjistrim nevojiten këto të dhëna:
emri juaj
mosha
niveli i kursit që doni të frekuentoni
Ju mirëpresim!
Çmimet e kurseve dhe kushti për realizimin e tyre
| Numri i frekuentuesve të kursit | Orë mësimore | Çmimi për çdo nivel A1, A2, B1, B2 dhe C1: |
| 7-16 | 60 | 18.000 lekë |
| 6 | 60 | 21.000 lekë |
| 5 | 60 | 25.000 lekë |
Sqarim:
- Kurset e ofruara prej nesh zhvillohen vetëm në gjuhën gjermane.
- Tek ne mund të mësojë çdokush gjermanisht, po qe se etapat e kursit ndiqen në mënyrë të rregullt.
- Mosha më e ulët e pjesëmarrësve është 12 vjeç. Për të miturit është i domosdoshëm miratimi prindëror.
- Fotokopjimi i teksteve mësimore për studentët paguhet prej vetë studentëve.
- Audiot përkatëse të lëndës mësimore jepen falas
- Për çdo nivel praktikohet edhe një test model i provimit të gjuhës gjermane.
- Kurset tona ofrohen dy herë në vit: dhjetor-janar / maj-gusht dhe realizohen vetëm atëherë, kur numri i të interesuarve është pesë e lart (shikoni tabelën e mësipërme). Kurse online nuk ofrojmë.
Për regjistrim nevojitet vetëm emri juaj, mosha dhe niveli i kursit që doni të frekuentoni: A1, A2, B1 apo B2. Këto të dhëna duhen dërguar në adresën:
info-gjermanisht-a1-c1@t-online.de
Ju mirëpresim!
Për më hollësisht mund të vizitoni edhe faqen tonë të internetit:
Gjermanisht për të gjithë
Kontakti për regjistrim
Contact