“ CAPITAL INVEST “ SHA , “ Institucion Financiar i Mikrokredise “, kerkon te punesoje per pozicionin e “ Analistit te Kredise/Senior Loan Officer “, per filialin e saj ne Rrethin Fier,

Kandidati/e duhet te plotesoje keto kritere:

1. Te kete perfunduar studimet e larta ne Fakultetin Ekonomik Perbejne avantazh sfera Finance- Banke.

2. Te kete pervoje pune ne sistemin Bankar apo ne institucione
financiare Mikrokredie.
3. Te jete i komunikueshem, i afte te punoje ne grup , te perballoje punen ne presion dhe te respektoje e reflektoje etike dhe kulture te larte ne perputhje me rregulloret e institucionit dhe kerkesat e vendit te punes.
5. Te zoteroje ne nivel te kenaqshem Gjuhen Angleze
Perben avatazh njohja apo zoterimi edhe i ndonje gjuhe tjeter.
6. Te kete njohuri shume te mira kompjuterike.


Kandidatet e interesuar jane te lutur te paraqesin CV-te e tyre, dhe dergojne brenda dates 20.10.2011 me poste elektronike ne adresen : myslym_nela@yahoo.com

Per sqarime me te hollesishme mund te kontaktoni me Cel. 0682006290

Tel. : 2234947

Cel. : 0682006290
+Apliko