Shiten 2 depozita uji xingato,shume pak te perdorura.
Njera eshte 5000 litra dhe kushton 70.000 leke te reja.
Tjetra eshte 3000 litra dhe kushton 40.000 leke te reja
Adresa.Durres Shkembi Kavajes


Cel.0693136577