Kerkoj apartamente me qera per ti ushtruar aktivitet ne platformat booking dhe airbnb.
Bashkepunimi konsiston ne dy opsinone:

  1. Ju e menaxhoni vete apartamentin tuaj dhe ne vetem gjejme klientet dhe mbajme komision per cdo klient qe ju sjellim.
  2. Ne marrim me qera apartamentin tuaj me cmim te arsyeshem dhe menaxhojme cdo gje vete. japim qerane mujore per ju cdo muaj.Per me teper kontaktoni numrin 0693322221
Cel. : 0693322221