Armundia Factory eshte nje software house e kontrolluar nga Armundia Group, nje kompani italiane me seli ne Rome. Stafi i Armundia Group ka nje eksperience 25 vjecare mbi implementimin e software per bankat, financen dhe siguracionet.
Per degen e Tiranes kerkohen persona qe plotesojne kushtet e meposhtme.
Kandidati do te punoje me teknologjite me te avancuara JAVA2EE per ndertimin dhe mirmbajtjen e aplikacioneve WEB. • Kualifikimet / Kėrkesat
  • te kete mbaruar asrsimin e larte(minimumi diplome 3-vjecare) ne nje fakultet me baze informatiken.
  • te njohi gjuhen e programimit JAVA.
  • te kete njohuri mbi bazat e te dhenave si ORACLE, MYSQL.
  • njohurite mbi HTML5, REACT JS, CSS, NODE JS perbejne avantazh per kandidatin
  • te kete aftesi dalluese ne analizen dhe zgjedhjen e problemeve te ndryshme.
  • puna ne grup eshte thelbesore
  • njohja e gjuhes italiane ne nje nivel komunikimi te pakten mesatar eshte shume e rendesishme.
  • te jete i disponueshem te mesoje teknologji te reja dhe ti pervetesoje ato


Te punosh ne Armundia do te thote te jesh pjese e nje Grupi qe perballet me sfida dhe projekte te ndryshme nderkombetare. Ne Armundia punohet dhe mesohet shume. Rritja teknike dhe profesionale e personave te grupit tone eshte prioritet i kompanise. Eksperienca nuk eshte e nevojshme. Kandidatet e perzgjedhur do punesohen me nje kontrate te rregullt dhe do te nisin nje training on the job i perpiluar nga kompania i kolauduar gjate ketyre viteve.
Ne qofte se deshironi te punoni ne Armundia dhe mendoni se plotesoni kushtet teknike te mesiperme ju lutemi te na dergoni CV tuaj ne adresen talent@armundiafactory.com

+Apliko