Shiten syze optike te sapo blera ne London,as nje jave me 290£ dhe shiten vetem per 100€uro. Jane +3 dhe duhet te vini +2. Ose i membri me dike qe ka syze optike +2 por jo te blera ne shqiperi

Cel. : +393484310655