Ofrohet sherbim fizioterapeutik ne ambjentet e shtepise tuaj.
Trajtojme: dhimbjet e qafes, dhimbjes e shpines, dhimbjet e gjymtyreve, problemet me te ecuren, probleme me posturen, hernien diskale cervikale / lumbare etj.
Kryejme dhe masazhe si sportive, terapeutike dhe relaksuese.

Konsulta pare falas!

Kontaktoni ne instagram ne faqen: @privileged.physiotherapy ose ne WhatsApp ne numrin e telefonit +355688311666