Shitet karrige per ngrenie per femije e markes CAM, modeli Campione, nga 6 ne 36 muaj. Karrigia eshte e perdorur por ne gjendje te mire, pjesa e skeletit, ndersa mushamaja eshte e konsumuar dhe mund te nderrohet me nje te re.
Karrigia CAM eshte shume e rehatshme dhe e sigurt. Eshte blere e re ne vleren 16,000 lek.

Cel. : 0692149031