Vjesht n Izrael dhe Jordani, 7 Dit 949, Nisja m 24 Nntor.
Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Nazareth, Haifa, Eilat, Aqaba, Petra, Amman.
Fjetje: 2 net n Bethlehem, 1 nat n Aqaba, 1 nat n Amman, 1 nat n Nazareth dhe 1 nat n Tel Aviv.
Fluturimi Vajtje - Ardhje me Avion, Tiran - Tel Aviv nprmjet Stambollit,
Transfertat dhe Shtitjet me Autobus, Mngjeze dhe Darkat sipas programit. Shoqrues Shqiptar dhe Guid vendase gjat udhtimit.
#pushime #plazh #ture