Numri i artikullit: #1567
Kategoria: femije

Pershkrimi:

Kepuce per femije te markes LA COSTE
Modele te nryshme ne masen 19 !!!
Produnkt i ri, me kuti dhe etikete

Cmimi: 19 € / cope
(Cmimi ne dyqan rreth 60 €)

Sasia: 25 pale te mbetura ! OKAZION !
Malli vjen me poste nga Gjermania !!!

Kushtet:
! -> Cmimet neto + kostot e transportit
! -> Porosia minimale: TE GJITHA 25 pale
! -> Parapagim
! -> Dergimi rreth 14 – 21 dite

Per informacione te metejshme mos hezitoni te na kontaktoni: https://deals.al/ ose vizitoni faqen tone ne Instagram www.instagram.com/deals.al/